Gratis kurser er en række mindre kurser, som du kan arbejde med derhjemme, når det passer for dig og uden, at du behøver at gøre andet end følge de guides, vejledninger og forslag til opgaver, som kurset præsenterer.


De koster ikke noget, og er tænkt som en måde at inspirere dig på – og forhåbentlig give dig lyst, interesse og ønske at gå et skridt videre i dit liv.

Læs om de gratis kurser, og tilmeld dig det ønskede kursus i formularen her.

Når du tilmelder dig det ønskede kursus, vil du efterfølgende modtage en mail, med det relevante kursusmateriale.
Tilmeld dig her:

Array

Vi nægter ofte at acceptere en idé, udelukkende fordi det tonefald, hvormed den udtrykkes, ikke tiltaler os.


Nietzsche

Jeg tilbyder følgende gratis kurser


Find energien og få energi til handling. Kurset anviser en måde, hvor du finder ud af, hvordan du kommer til at leve mere i overensstemmelse med dig selv og din indre stemme – og finder det felt, hvorfra din handlekraft er størst og stærkest. Ved at finde ud af, hvor din energi er – og hvad du har energi på, vil du også kun aktivere og styrke din handlekraft og mobilisere mod og energi til at gå efter det, du brænder for og drømmer om.

En sjælsvandring på 30 eller 3 dage i det Nordlige Spanien. Vil du gerne inspireres til at vandre igennem dit eget liv og opleve en magisk indre rejse, der enten kan tage 30 eller 3 dage? Kursusmaterialet giver dig en indføring i, hvad du kan få ud af at tage på en pilgrimsvandring – og hvordan du kan tilrettelægge turen, uanset om du har 30 eller 3 dage.

Hvis du gør det, du plejer at gøre, får du de resultater, du plejer at få. Derfor er du nødt til at gøre noget andet. Du kan principielt ikke tænke dig til det – du er nødt til at handle dig til det og ændre det sted, hvorfra du betragter verden. Min filosofi er, at vi alle har muligheder for at komme i spil med noget, som vi rent faktisk brænder for. Og det er langt lettere at komme i spil med noget, vi brænder for end noget, som vi ikke brænder for. Pointen i det hele er blot, at du bringer dig selv i spil.