Når man indser, at man i sandhed er ærefrygtindgydende og vidunderlig skabt, kan man holde op med at bekymre sig så meget om sine lår og sine skæve tæer og begynde at forbløffe folk ved sin tilstedeværelse.


Victoria Moran
Forfatter til bogen “Lyset indefra”

Alle mennesker brænder for noget. Det handler om at antænde det glødende kul indeni – og frigøre energi til at gå efter det, du brænder for.


Det kan være dit fag, din idé, din iværksættervirksomhed – eller dit ønske om at komme i spil på arbejdsmarkedet og opleve, at du også kan bidrage med noget værdifuldt og opleve din skabende kraft.

Hvordan foregår det?

I en coaching session tager vi udgangspunkt i der, hvor du er, fordi det er det eneste sted, der vil afgøre, om du efterfølgende kan sætte handling bag det, du gerne vil og fx sætter dig som mål. Det er naturligvis vigtigt at blive afklaret med, hvad du gerne vil – men det afgørende er, hvad du gør. Der ligger en stor viden og erkendelse i selve handlingen, der vil give fornyet energi og viden til at ”gå videre”. Og jo mere du tør bruge dig selv og prøve dig selv af – jo tættere er du rent faktisk på det, du drømmer om.

Finder du energien – finder du vejen

Jeg har igennem årene coachet flere tusinde mennesker. Mit afsæt er ikke at vide noget – og møde dig der, hvor du er. Når du oplever, at du bliver set, hørt og mødt, vil du føle, at din energi vokser. Fordi det, der trænger sig på indeni dig, begynder at blive aktiveret. Det felt af drømme, længsler og håb for fremtiden bliver antændt som et glødende kul. Jeg har samarbejdet med mennesker, der var i job, og ikke kunne se meningen med jobbet. Med mennesker, der var ledige – og havde været det op i til fire år – og alligevel fik drømmejobbet på bare seks eller ti uger fordi, de gik efter det, de brændte for. Med mennesker, der følte en håbløshed over ikke at slå til for blot at finde ud af, at deres fokus var det forkerte sted. Og så har jeg arbejdet med mennesker, der har været selvkørende, selvsikre og super seje – men alligevel har haft brug for at få italesat der, hvor de er for bedre at kunne få øje på, hvilken vej de skulle gå. Så uanset din situation vil mit afsæt være, at du kan skabe dig det liv, du drømmer om og brænder for og realisere dit potentiale. Det kan tage lidt tid – men det hele begynder med det første skridt.