Jo mere vi gør det, vi brænder for, jo mere glæde, energi og overskud skaber vi i vores liv.


Coaching handler om at få dig til at folde dit fulde potentiale ud. Coaching frigør energi til at gå efter det, du brænder for. Og hvis du ikke ved, hvad du brænder for – så hjælper coaching dig med at finde ud af det. Det er en metode til at kvalificere din egen indre dialog til at blive afklaret med dit formål, din retning og din vej – og hvordan du kan handle på dine muligheder.

Martabolette Stecher Inst. tilbyder individuelle coaching forløb målrettet mennesker i job, ledige, iværksættere og studerende, der gerne vil videre. Siden 2001 har jeg coachet mennesker professionelt med at blive klogere på, hvem de er – og hvad de brænder for med afsæt i 6 trin for at komme i spil.

Har du brug for individuel coaching, iværksætter coaching eller er du nysgerrig efter at høre mere om, hvordan coaching kan tilrettelægges som en potentielt risikofyldt samtale med særlige kvaliteter?Hvad enten du tænker, at du kan, eller du tænker, at du ikke kan, vil du få ret.


Henry Ford
6 steps til at komme i spil

  • Step 1: Hvem er du? Afklaring af hvad du brænder for og dine værdier.
  • Step 2: Hvad kan du? Afklaring af dine kompetencer og ressourcer.
  • Step 3: Hvad vil du? Afklaring af dine mål og din retning samt strategi.
  • Step 4: Vil du det? Afklaring af dit eget commitment til at komme videre.
  • Step 5: Hvad gør du? Plan, handling og udførelse.
  • Step 6: Hvad får du? Resultat og optimering af proces.

Finder du energien – finder du vejen


Jeg har igennem årene coachet flere tusinde mennesker. Mit afsæt er ikke at vide noget – og møde dig der, hvor du er. Når du oplever, at du bliver set, hørt og mødt, vil du føle, at din energi vokser. Fordi det, der trænger sig på indeni dig, begynder at blive aktiveret. Det felt af drømme, længsler og håb for fremtiden bliver antændt som et glødende kul.

Jeg har samarbejdet med mennesker, der var i job, og ikke kunne se meningen med jobbet. Med mennesker, der var ledige – og havde været det op i til fire år – og alligevel fik drømmejobbet på bare seks eller ti uger fordi, de gik efter det, de brændte for. Med mennesker, der følte en håbløshed over ikke at slå til for blot at finde ud af, at deres fokus var det forkerte sted. Og så har jeg arbejdet med mennesker, der har været selvkørende, selvsikre og super seje – men alligevel har haft brug for at få italesat der, hvor de er for bedre at kunne få øje på, hvilken vej de skulle gå.

Så uanset din situation vil mit afsæt være, at du kan skabe dig det liv, du drømmer om og brænder for og realisere dit potentiale. Det kan tage lidt tid – men det hele begynder med det første skridt.