Viljen til at ville – skaber evnen til at kunne. Chancer er ikke noget, man får. Det er noget, man ta’r…


Ukendt

Træk et spørgsmål og få energi til handling!


Hvis vi vil frigøre energi til at handle med afsæt i vores egne drømme, længsler og idéer, er spørgsmål en god kilde. Spørgsmål aktiverer os til at være kreative og forholde os til, hvordan vi kan finde vores egne svar. Spørgsmål har en positiv virkning på vores handlekraft, fordi vejen til at søge svaret går gennem spørgsmålet. Tag ansvaret for dit liv – og søg selv efter svarene til de store spørgsmål i livet – eller giv det til dine venner.

Du kan bruge kortene professionelt, fx hvis du er coach, psykolog, underviser, terapeut eller på anden vis arbejder med mennesker, der gerne vil skabe positive forandringer i deres liv.

Einstein sagde, at vi ikke kan løse verdens problemer med den tænkning, der har skabt dem. Derfor er det essentielt, at vi udfordrer os selv til at tænke nye veje.

Er du interesseret i, at købe de 100 refleksionskort som et fysisk produkt du kan have derhjemme, eller give som gave?Med hashtag’et (#) kan du dele dit refleksionskort, og inspirere dine bekendte og nærmeste til også at tænke ud af boksen!

Træk et kort. Det kan åbne op for nye perspektiver og være med til at kvalificere dialogen.


Kortene er tænkt både som en måde at fokusere, og som et afsæt for at kvalificere handlingen.
Forvandlingen ligger i handlingen. Hvis vi ønsker forandringer i vores liv, må vi gøre noget andet, end det vi plejer at gøre.

Træk et refleksionskort her: