Vi nægter ofte at acceptere en idé, udelukkende fordi det tonefald, hvormed den udtrykkes, ikke tiltaler os.


Nietzsche

Træk et kort og følg energien!


De 100 energikort er 100 muligheder for at fylde dit liv med god energi. Det, du fokuserer på, er også det, der vokser. Hvis du bruger din opmærksomhed på det, der nærer dig, vil du også bliver næret. Derfor er det vigtigt, at du går efter det, der giver energi. Det skaber mere energi, og energi skal du bruge for at skabe succes, glæde og kærlighed i dit liv.

Når du er fyldt op med god energi, vil du også sende god energi ud. Det tiltrækker god energi fra andre, fordi lige tiltrækker lige. Du behøver faktisk ikke at have det fantastisk for at få det fantastisk, for jo mere du i handlingen styrker den måde, du er tilstede i verden på, jo mere vil du også opbygge dig selv og styrke din positive energi og skabende kraft.

Derfor kan du dagligt trække et kort, som minder dig om, hvor fantastisk et menneske du er – og hvor fantastisk livet er. Du har nemlig alt det, der skal til for, at du kan få det mest magiske liv. Rigtig god fornøjelse.

Er du interesseret i, at købe de 100 energikort som et fysisk produkt du kan have derhjemme, eller give som gave?Med hashtag’et (#) kan du dele dit energikort, og inspirere dine bekendte og nærmeste til også at tænke ud af boksen!

Træk et kort. Det kan åbne op for at skabe fornyet energi i dit liv.


Du kan kun handle på noget, hvis du har energi på det. Ingen kan handle på noget, som de ikke har energi på. Og ingen kan handle, hvis ikke de har energi. Energikortene er med til at styrke dit udgangspunkt for, at du kan skabe forandringer i dit liv. Ved at trække et kort enten hver dag – eller når du har brug for det, kan du styrke dit udgangspunkt for at skabe det liv, du drømmer om og brænder for.

Træk et energikort her: